Parama dėkojame




Naujas pakuočių atliekų surinkėjas – kitoks grafikas

siukslsŠiemet Mažeikių rajone pakuočių atliekas surinks ir išveš kitas surinkėjas – UAB „Virginijus ir Ko“. Pagal jo sudarytą grafiką popieriaus ir plastiko pakuočių atliekos iš privačių namų valdų bus išvežamos kartą per mėnesį, stiklo pakuotės – kartą per 3 mėnesius. Tokius pakuočių atliekų surinkimo dažnius nustatė Aplinkos ministerija. 

Numatyta galimybė didinti išvežimo dažnumą arba suteikti papildomą konteinerį tais atvejais, jei tris kartus iš eilės privačių namų valdų pakuočių konteineris bus perpildytas ir pakuotės papildomai sudėtos į maišą prie konteinerio.

Gyventojai kviečiami atsakingai rūšiuoti atliekas, nemesti pakuočių į mišrių atliekų konteinerius. Jei pakuočių atliekos tvarkingai sudėtos, bet netelpa į konteinerį, dėti jas į maišus ir kartu su konteineriu išstumti grafike nurodytą išvežimo dieną. Atliekų išvežimo grafikas paskelbtas Mažeikių rajono savivaldybės interneto svetainėje www.mazeikiai.lt/savivaldybe/struktura-ir-kontaktinė-informacija/administracija/vietinio-ūkio-skyrius/atliekų-tvarkymas/

Seniūnų, seniūnaičių ir daugiabučių gyventojų prašoma, pastebėjus pakuočių atliekomis perpildytą bendro naudojimo (kolektyvinį) konteinerį, pranešti UAB „Telšių regiono atliekų tvarkymo centras“ tel. +370 650  50 843 ar el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., nurodant konteinerio paskirtį (popieriaus, plastiko, stiklo) ir stovėjimo vietą.

Mazeikiai.lt nuotr.

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode