Parama dėkojame




„Kauškutis“ ir „Kūmutės“– konkurso laureatai

kauskRudeniui skaičiuojant paskutines dienas, lapkričio 18 d. 11 val. į smagias Lietuvos šiaurės krašto suaugusiųjų liaudiškų šokių grupių varžytuves „Suk, suk ratelį“ dalyvius ir žiūrovus sukvietė Šiaulių rajono savivaldybės kultūros centras Kuršėnuose.

Konkursas-festivalis „Suk, suk ratelį“ – nuo 1976-ųjų kas dveji metai vykstantis gilias tradicijas puoselėjantis renginys, remiamas Lietuvos nacionalinio kultūros centro ir Lietuvos kultūros tarybos.

Dėl laureato vardo, specialiojo prizo ir piniginės premijos varžėsi merginų, jaunimo, moterų, vyresniųjų ir senjorų liaudiškų šokių grupės iš Šiaurės Lietuvos: Radviliškio, Akmenės, Telšių, Joniškio, Kelmės, Mažeikių, Pakruojo, Rokiškio, Akmenės, Biržų, Pasvalio rajonų, Šiaulių, Panevėžio miestų, Užvenčio, Baisogalos, Šeduvos ir Kuršėnų miestelių.

Šokėjus stebėjo ir vertino Lietuvos nacionalinio kultūros centro sudaryta ekspertų vertinimo komisija.

Konkurse dalyvavo Mažeikių choreografijos mokyklos vaikų ir jaunimo liaudiškų šokių studijos „Kauškutis“ jaunimo grupė, vadovaujama Jolantos Tendienės ir Ramunės Zelbenės bei Mažeikių r. savivaldybės moterų liaudiškų šokių grupė „Kūmutės“, vadovė Olga Gross.

Didžiuojamės ir džiaugiamės – abi grupės tapo konkurso laureatais, laimėjo ne tik konkurso nugalėtojų pereinamuosius prizus, bet ir pinigines premijas!

Kolektyvų nuotr.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode