Marcinkevičius




Kodėl verta rinktis flanelinę patalynę?

patalyneMiegas yra labai svarbus žmogaus organizmui, o įvairūs miego sutrikimai gali padaryti daug žalos mūsų sveikatai ir bendrai savijautai. Būtent todėl yra kuriami papildai ir vaistai, kurie padeda įveikti nemigą. Nepaisant to, turintiems šią problemą, rekomenduojama išbandyti ir kitas priemones, pavyzdžiui, sportą, sveiką mitybą ir meditaciją. O ar žinojote, kad miego kokybei įtakos gali turėti netgi pasirinkta patalynė?

 

Pasirinkdami tinkamą patalynę, jūs iš tiesų galite prisidėti prie geresnės miego kokybės. Miego kokybę lemia daugybė veiksnių, o patalynė yra vienas iš jų. Tinkama patalynė iš natūralių medžiagų gali padidinti oro cirkuliaciją ir maloniai jaustis prie kūno, todėl jūs galite greičiau užmigti ir geriau miegoti. Vienas iš tokių natūralių pasirinkimų – 100% medvilnės flanelinė patalynė.

lovaKas yra flanelė?

Flanelė yra minkštas, vidutinio svorio medvilninis audinys, kuris pasižymi purumu, švelnumu ir minkštumu. Ji buvo gaminama nuo XVII amžiaus ir greičiausiai kilusi iš Velso. Nors kadaise ji buvo išgaunama iš vilnos, XX amžiuje flanelė vis dažniau pradėta gaminti iš medvilnės kartais maišant su šilku. Šiais laikais pati švelniausia, jaukiausia flanelė yra 100 % medvilnė.

Viena iš  geriausių flanelės savybių yra tai, kad su laiku ji taps minkštesnė. Tai reiškia, kad flanelė yra mažai priežiūros reikalaujantis audinys, kurio nereikia labai dažnai lyginti ar keisti. Be to, 100% medvilninė flanelė nenusiskalbia ir nesulaiko blogų kvapų, todėl idealiai tinka patalynei. 

Flanelinės patalynės privalumai

Jeigu šiuo metu svarstote įsigyti patalynę, siūlome apsvarstyti flanelinius gaminius iš 100% medvilnės, kurių įsigyti galite nostra.lt. O tuo tarpu mes pateikiame flanelinės patalynės privalumus:

  • Patalynė iš flanelės yra lengva, švelni ir minkšta. Norite miegoti apgaubti jaukumo ir švelnumo, bet tuo pačiu ir džiaugtis lengvu audiniu? Rinkitės flanelinę patalynę, kuri puikiai sujungia šias savybes! Jos minkštas ir švelnus paviršius užtikrina kokybišką miegą ir nealergizuoja, o lengvumas suteikia jai pranašumo prieš kitus audinius;
  • Patalynė iš flanelės puikiai išlaiko šilumą. Flanelinė patalynė pasižymi termoreguliacinėmis savybėmis. Tai reiškia, kad ji gali išlaikyti idealų temperatūros balansą tarp šalto ir karšto, todėl puikiai tinka žiemai. Su ja neperkaisite ir vasarą, nes, kaip ir visos natūralios medžiagos, flanelė pasižymi gera oro cirkuliacija;
  • Patalynę iš flanelės lengva prižiūrėti. Lyginant su šilko ir kitais specialios priežiūros reikalaujančiais užvalkalais, flanelinė patalynė yra lengvai prižiūrima. Ją galima skalbti skalbimo mašinoje ir ji ne itin glamžosi. 

24-42a

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode