Sprogimas

Kaip išsirinkti tinkamą plaukų gumytę?

Plaukų gumytės yra viena iš daugiausiai diskusijų plaukų priežiūroje keliančių priemonių. Kai kurie į šias žvelgia skeptiškai, teigdami, jog per dažnas pastarųjų nešiojimas gali pakenkti. Kiti į tai žiūri, kaip į puikų atributą, paįvairinantį kasdienes šukuosenas. Visgi, plaukų gumytės dėvėjimas su saiku tikrai nepakenks – tačiau, svarbu išsirinkti individualiai Jums tinkantį variantą, atsižvelgiant į dydį bei kokybiškas medžiagas. Taipogi, reikėtų nepamiršti atkreipti dėmesio į pakankamą gumytės priežiūrą. 

Tinkamas dydis

Specialistai pataria privengti pernelyg siaurų gumyčių, mat šios gali pakenkti plaukams. Kita vertus, viskas priklauso ir nuo to, kokią šukuoseną norite pasidaryti – kartais tikrai nėra kitų išeičių, kaip tik pasirinkti ne tokį palankų variantą. Visgi, jeigu plaukus mėgstate susirišti dažniau, rekomenduotume įsigyti platesnę gumytę, kurią apsukti galėsite bent 2-3 kartus. Taipogi, geriausia, jog ši būtų minkšta, o dabartinėje rinkoje vis labiau populiarėja ir šilkiniai variantai.

Kokybiška medžiaga

Šiais laikais, skirtingų plaukų gumyčių išties apstu, todėl pasirinkti tinkamą variantą tampa paprasčiau. Kita vertus, itin svarbu atsižvelgti į tai, jog pasirinktas produktas Jums nepakenktų. Pavyzdžiui, gumytė neturėtų pernelyg veržti plaukų. Tai ypatingai aktualu tuomet, jeigu dievinate susirišti aukštą kasą, mat pastarasis variantas gali paskatinti plaukų lūžinėjimą. Dėl šios priežasties, svarbu pasirinkti ne tik tinkamą dydį, tačiau taip pat ir medžiagą, iš kurios gumytė bus pagaminta. 

Plaukų gumytės priežiūra

Net įsigijus itin kokybišką plaukų gumytę, labai svarbu tinkamai šią prižiūrėti. Kitu atveju, pinigai bus išmesti į balą, o Jums neužilgo teks įsigyti visiškai naują aksesuarą. Pirmiausiai, gumytę geriausia laikyti specialioje dėžutėje, toliau nuo saulės spindulių. Kitu atveju, ši gali prarasti pirminę savo spalvą, be to, įmanoma, jog bus pažeista ir vidinė gumelė. Be abejo, kai kuriems asmenims tai atrodo akivaizdu, tačiau dalis žmonių nė nepagalvoja, jog plaukams skirtus aksesuarus taip pat reikėtų išskalbti. Tai ypatingai svarbu tuomet, kai kalbame apie didesnes gumytes – todėl, jokiu būdu nepamirškite šių įdėti į skalbimo mašiną. 

22-140

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode