Sprogimas

Kaip išrinkti sužadėtuvių žiedą?

Artėja ta ypatinga akimirka, kai ruošiatės pasipiršti? Sužadėtuvių žiedas irgi turėtų būti ypatingas, tačiau nepamirškite, jog ypatingumas slypi paprastume. Sužadėtuvių žiedų gali būti visokių – ir mažesnėmis, ir didesnėmis kainomis, bet esmė yra iš tiesų ne kainoje, o žiedo tinkamume. Žiedas turi tikti visomis prasmėmis, ir grožiu, ir dydžiu. Tai, ką padovanosite iš širdies, Jūsų mylimoji prisimins visą gyvenimą.

Skaitykite toliau ir sužinokite apie puikius sužadėtuvių žiedų pasiūlymus bei išsirinkite labiausiai tinkamą žiedą prieinama kaina.

Tinkamas žiedo dydis

Renkant sužadėtuvių žiedą, svarbu žinoti mylimosios piršto dydį. Deja, daugelis vyrų jo nežino, todėl reikia bandyti apeiti užuolankom. Būdų, kaip išgauti žinias apie piršto dydį, gali būti įvairių – turbūt apie visus juos girdėti jau teko. Dabar belieka pasakyti tik tai, kad net jeigu ir žiedas nebus tobulo dydžio, jokių bėdų – jį galima padidinti arba pamažinti pas juvelyrus. Ši paslauga daug nekainuoja ir užtrunka vos keletą dienų.

Vis dėlto, idealiausia yra neprašauti ir pataikyti į tobulai tinkantį dydį. Plačiame žiedų asortimente rasite pačių įvairiausių dydžių sužadėtuvių žiedų. Jeigu reikalingas konkretus žiedo dydis, kurio nerandate, galima žiedų gamyba pagal individualius užsakymus, tuo pačiu sukuriant reikiamą žiedo dizainą, kuris irgi gali būti labai įvairus.

Daugiau apie sužadėtuvių žiedų pasirinkimą rasite: https://fashiongold.lt/lt/

21-398

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode